Výsledkový servis 22.10. a 23.10.

25.10.2016 12:05

BÉČKO

TJ Sokol BK Chrudim 56:49 Basketbal TJ Svitavy "B"
Body a sestava: Blažek 15, Halamka 13, Táborský 11, Plíhal 6, Mareček 6, Moučka 3, Plíšek T. 2, Mošner, Straka, Plíšek M.

Robin Blažek:
"V sobotním utkání jsme změřili síly s týmem Svitav. Jelikož máme s tímto soupeřem dlouhodobě vcelku kladnou bilanci, chtěli jsme konečně zlomit prokletí letošní sezóny a získat první výhru. 
Již od začátku se nám podařilo vypracovat si mírné vedení, které jsme udržovali v podstatě celý zápas. Velmi dobře fungovala obrana. Dařilo se nám donutit soupeře k chybám a z nich vyrážet do rychlých protiútoků. V poslední části hry ještě Svitavy zkoušeli zvrátit výsledek vytaženou obranou. Dramatickou koncovku jsme však nedopustili a mohli jsme slavit vítězství. "

TJ Sokol BK Chrudim 72:68 Sokol Vysoké Mýto
Body a sestava: Táborský 23 (5x3), Blažek 16, Mareček 13, Plíšek T. 10, Moučka 4, Halamka 4, Straka 2, Plíšek M., Zouhar, Holý

Zdeněk Táborský:
"V neděli k nám zavítal soupeř z Vysokého Mýta, který před víkendem nepoznal hořkost porážky. Čekali jsme proto velmi těžké utkání a toho jsme se i dočkali. V prvním poločasu se hrál, na nás trochu nezvykle, útočný basket. Prolomili jsme střelecké trápení a začali si na favorita věřit. Ten se navíc staral o výroky rozhodčích, než aby se soustředil na hru. Výsledkem byly jejich technické chyby a naše mírné vedení. V druhém poločasu se nám začaly dařit rychlé protiútoky, nějaká trojka taky spadla a rázem jsme vedli až o 18 bodů! Postupně jsme však o pohodlný náskok přišli a o vítězství bojovali až do posledních sekund. Jsem rád, že se nám probudil svými nájezdy Fíla Mareček, svými šestkami (7/7) nás podržel Robin Blažek, bojovnost Jirky Halamky, který doskočil 18 míčů a celkově za celý tým, který šlapal jak má."

 
U15
 
Basketbal TJ Svitavy 72:31 TJ Sokol BK Chrudim
 
Basketbal TJ Svitavy 71:34 TJ Sokol BK Chrudim