Kapitán U17 hodnotí vítězství v derby

27.02.2018 01:42

 

 

Na pár otázek nám odpověděl kapitán U17 Matouš Plíšek.

 

Maty, jak bys zhodnotil zápas v Hradci Králové?

Velmi dobře, nasazení a dravost nám v první čtvrtině zajistil bodový náskok, který jsme zvládli udržet až do konce utkání.

 

Celý zápas jste vedli. Až po tvém vyfaulování začali domácí dotahovat. Co se ti honilo hlavou, když jsi spoluhráčům nemohl pomoci na hřišti?

Pohled na to jak nás druhý tým dohání bylo znepokojující, ale nepřestal jsem věřit svému týmu, který to úspěšně zvládl.

 

Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?

Svůj výkon hodnotím průměrně. Hradec měl nepříjemnou obranu a výškovou převahu, tak to v útoku nebylo snadné. Obrana byla lepší. Rozhodčí mi odpískali podle mě zbytečné fauly. Už je to taková moje tradice abych měl na zápas 4 nebo 5 faulů :-)

 

Díky této výhře zaostáváte za Hradcem v tabulce pouze o jednu výhru. Myslíš, že se vám je podaří přeskočit a udržet tak ligu v Chrudimi? Co proto musíte udělat, abyste byli úspěšní?

Myslím, že máme šanci se udržet v této lize. Hlavně musíme hrát svoji hru a bojovat až do konce.

 

Na tento zápas vám také chyběli trenéři Růžička, Vondra. Zastoupili je hráči Áčka – Jan Soudek a tvůj starší brácha Tobiáš. Jak se ti pod nimi hrálo?

Zaprvé bych rád poděkoval, že si udělali čas a odtrénovali naše utkání v Hradci Králové. Hrát pod hráči je trochu něco jiného. Mají odlišný pohled na hru a vidí situaci jinak než trenéři. Těším se ale, až uslyším křik celých 40 minut :-)