Jan Večeřa před prvním hracím víkendem

29.09.2016 07:53

Jan Večeřa, hráč:

"Je velmi těžké hodnotit naše soupeře pro nadcházející víkend. S oběma týmy jsme totiž loňskou sezonu nehráli. Pokud ale začneme Boleslaví, tak to byly vždy velmi krásné a dramatické zápasy plné různých soubojů.

Tým Boleslavy se vždy opíral o svou tvrdou hru, zejména podkošoví hráči a rychlost celého týmu nám dělali problémy. Všichni víme, že kombinace rychlosti a silových soubojů, to není nic na nás. Naopak ale, když jsme se dokázali naladit na jejich vlnu, přinášelo to ovoce a podařilo se nám zápas vyhrát. V tom bych viděl klíč na tento tým, musíme důslednou obranou zastavit jejich rychlý přechod do útoku a zároveň těsnou a tvrdou hrou (v rámci pravidel) se jim dostat pod kůži a zápas jim co nejvíc znepříjemnit.

Tým Brandýsa se mi hodnotí ještě hůře. Do dneška mám před očima, jak jsme tam před dvěma lety prohráli svůj první zápas. Teď s Brandýsem opět začínáme, pozitivní pro nás ale je, že hrajeme doma. V jejich malé tělocvičně si troufám říct, že uvidíme v letošním roce několik překvapení. My na ně musíme vyrukovat s rychlou hrou, ideálně s co nejrychlejším přechodem do útoku. Troufám si říct, že tohle by mohla být naše zbraň, protože na to máme přesně ten typ hráčů.

Věřím, že nás přijdete podpořit a po sobotním zápase si Na Růžku vychutnáme vítězné pivo "