Hodnocení sezóny Béčka

19.04.2016 10:40

Hodnocení B

Kryštof Havlín

Tuto sezónu jsem nastupoval i za tým ,,Áčka" a tak pro mě bylo velkým přínosem se vyhrát a získat větší sebevědomí za ,,Béčko". Sezónu bych hodnotil kladně, i přes to, že po základní části jsme nebyli v horní části tabulky. Ve vyřazovací části jsme přehráli Havlíčkův Brod, což beru velmi pozitivně, protože v sezóně nás tento tým 2krát porazil. Bohužel nad naše síly již byl tým Vysoké, který náš přehrál hlavně svou tvrdou hrou. V tomto týmu je opravdu radost hrát a i když se nedaří na hřišti, tak v šatně stále panuje dobrá nálada a to umí málo celků!

 

Vojtěch Halamka

Výkony našeho týmu se během celé sezóny velmi lišily. Dokázali jsme porazit favority a zároveň prohrát zápasy s papírově slabšími soupeři. Chybí nám stálý "nehrající" trenér, kterého částečně zastupuje Štěpán. Jeho přítomnost na lavičce vždy pozitivně ovlivnila naší hru. Věkový průměr hráčů se pohybuje okolo dvaceti let, proto doufám, že se naše výkony budou v budoucnu zlepšovat a dosáhneme na lepší umístění. Vzhledem k celkovému průběhu sezóny považuji uzavření sezóny těsně před bránami final four za úspěch.

 

Robin Blažek

Celkově bych sezónu zhodnotil určitě pozitivně. V druhé polovině soutěže se nám výsledkově dařilo o něco lépe, než v té první, což potvrzuje například i postup do čtvrtfinále přes Havlíčkův Brod. Určitě je nadále co zlepšovat – již několikrát zmiňovaný obranný doskok nás trápil po celou sezónu, nevyrovnanost výkonů taktéž. Na druhou stranu je nutno říci, že jsme vždy prokázali na hřišti bojovnost, týmového ducha a soupeřům jsme nic nedarovali zadarmo.

 

Martin Truneček

Sezónu bych hodnotil rozhodně kladně. Odehráli jsme spoustu dobrých zápasů a hráli vyrovnané zápasy i se zkušenějšími soupeři. Podotkl bych skvělé vyhrání mladých hráčů, kteří se stali i oporami našeho týmu! Bavili jsme se hrou a to i mimo hřiště! Díky patří i trenérovi (Štěpán Popelka)