Béčko veze jednu výhru

19.10.2015 08:50

Sokol Nová Paka - TJ Sokol BC Darren Chrudim "B" 82:64 (30:10 52:25 64:46)

Body a sestava:

Blažek R. 19 bodů, Plíšek T. 12 bodů, Halamka J. 11 bodů, Táborský Z. 7 bodů, Mareček F. 6 bodů, Straka Š. 6 bodů, Truneček M. 3 body, Halamka V.

 

TJ Svitavy "C" - TJ Sokol BC Darren Chrudim "B" 56:60 (9:11 22:30 37:51)

Body a sestava:

Táborský Z. 19 bodů, Dvořák O. 11 bodů, Blažek R. 11 bodů, Plíšek T. 9 bodů, Halamka J. 4 body, Mareček F. 3 body, Halamka V. 2 body, Truneček M. 1 bod

 

Martin Truneček, hrající trenér:

"V pátek večer jsme přijeli na půdu soupeře, který má zkušenosti s druhou ligou, kterou hrál ještě minulou sezonu a na poslední chvíli přihlásil VČL. Vstup do utkání se nám hrubě nepovedl. Soupeř trestal každou naší chybu ze ztráty nebo nedaného snadného koše, což nás dost sráželo. Hlavně proto skončil první poločas dost jednostranným výsledkem 52:25. Druhou půli jsme zlepšili obranu a konečně začali proměňovat jednoduché střely. Domácí nám nedovolili stáhnout náskok a zkušeně si pohlídali výsledek.

 

V neděli jsme jeli k soupeři ze Svitav, který soutěž hraje částečně s dorostenci. Na výkonu to však nebylo znát a naší zónovou obranu snadno překonávali.  Naštěstí své volné střely nedokázali proměnit. Ve druhé čtvrtině, která byla v režii kapitána „Tábyho“  jsme se dostali do vedení o 8 bodu, které jsme už nechtěli ztratit a naopak jsme se snažili náš náskok navýšit. Do druhého poločasu jsme vstoupili bojovně a výsledkem bylo až 19 bodové vedeni. Vinou našich ztrát a neproměňování jednoduchých pozic se soupeř dostal zpět do hry a tři minuty před koncem bylo skóre nerozhodně. Po time outu, kdy jsme si vše vyříkali, se naše hra opět zlepšila a Robin Blažek s Oliverem Dvořákem trojkami rozhodli o utkání."