Áčko hostí o víkendu pražské týmy

12.10.2016 11:15

Štěpán Popelka, trenér: 

 "O víkendu nás čeká dvojíčka s pražskými týmy. V sobotu přivítáme Radotín, který se netají tím, že chce postoupit do první ligy. Je jasné, že nás nečeká nic lehkého. Minulý rok jsme s nimi doma odehráli jeden z nejlepších a nejhezčích zápasů sezóny. Bohužel jsem tenkrát prohráli v prodloužení. Máme jim co vracet. Radotín bude hrát určitě rychlý, agresivní basketbal. Jen v prvních dvou zápasech střílel neuvěřitelných 70 trestných hodů! My musíme hrát stejným způsobem. Chceme hrát rychle a Radotín porazit. Tento zápas je také součástí týmové sázky.

    V neděli přijede Vyšehrad. Co máme informace, jsou opravdu dobří. Minulý rok proti nám hráli hodně vytaženou obranu. Na to se musíme připravit. V minulé sezóně jsme s nimi doma prohráli o 2 body, takže jim to budeme chtít také vrátit.

    Myslím, že nás teď o víkendu čekají po derby s Přeloučí nejvíce prestižní zápasy. Věřím, že se na víkend sejdeme v plné sestavě a předvedeme kvalitní výkony. Oběma týmům máme co vracet! Doufám, že si fanoušci najdou cestu do haly a pozvbudí nás. "